Schoonmaakbedrijf voor woningen, winkels en bedrijven
Al uw verwachtingen worden moeiteloos overtroffen!

Als u op zoek bent naar een professionele poetsdienst is schoonmaakbedrijf ORP International uit Antwerpen uw redder in nood!

Privé en openbare gebouwen

U kunt beroep doen op onze diensten voor het schoonmaken van particuliere woningen maar ook voor het periodiek reinigen van winkels en bedrijfsgebouwen. Stadions, rusthuizen, fabrieken, kantoren, ziekenhuizen…het zijn slechts enkele van onze tevreden klanten. We voldoen aan het veiligheidsbeheersingsysteem en bewaken steeds uw netheid met kwalitatieve producten.

We komen tegemoet aan al uw eisen

Klantvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Speciale eisen zoals een wisselend uurrooster of een extra poetsbeurt vormen dan ook zeker geen probleem. Daarnaast komen we elke afspraak na en gaan we prat op een nauw klantencontact.

Correcte rapportage

Onze specialisten rapporteren u nauwgezet over elke poetsbeurt. Hebt u na uitvoering van onze diensten opmerkingen of extra eisen? Laat het ons zeker weten en wij doen het nodige! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we voeling met uw professionele of private omgeving. We garanderen u de laagste prijs en de beste dienstverlening!

Contact

Meer info gewenst over ons schoonmaakbedrijf te Antwerpen of graag een offerte gehad? Bel of mail dan meteen! Overtuigd? Contacteer ons dan snel voor uw vrijblijvende offerte!

Contactgegevens

ORP International
Italiëlei 23/11
2000 - Antwerpen

Tel.: 03 500 01 91
E-mail: orpint@telenet.be

BTW BE 0880.520.765

BOUWBEDRIJF | TOTAALRENOVATIES | VERWARMING INSTALLATEUR | ELEKTRICIEN | DAKWERKER | SCHOONMAAKBEDRIJF