Totaalrenovaties van A tot Z
Wij realiseren uw renovatiedroom!

ORP International verzorgt totaalrenovaties regio Antwerpen tot in de kleinste details en werkt elk project volledig op maat uit. Is uw woning, winkel of bedrijfspand aan renovatie toe? Kies dan voor een professioneel team dat van aanpakken weet en neem contact op voor een kennismakend bezoek!

Van fundering tot dak

Onze ervaren vakmannen leveren perfect werk af en voeren totaalrenovaties in Antwerpen en andere regio’s uit van A tot Z. We verzorgen niet enkel de ruwbouw maar ook de elektriciteit en verwarming nemen wij voor onze rekening. We hanteren bovendien altijd budgetvriendelijke prijzen.

Advies op maat

Onze jarenlange ervaring geeft ons de nodige kennis om u professioneel advies te kunnen verschaffen dat volledig afgestemd is op uw bouwproject. Ons praktisch en technisch inzicht zorgt voor een verbouwing die volledig beantwoord aan uw wensen. Sinds 2011 zorgen we tevens voor het ontwerp en de plaatsing van goederenliften in winkelruimtes, magazijnen of bedrijven. Geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie! Wij bezorgen u graag een gratis offerte op maat voor alle uit te voeren werken!

Contactgegevens

ORP International
Italiëlei 23/11
2000 - Antwerpen

Tel.: 03 500 01 91
E-mail: orpint@telenet.be

BTW BE 0880.520.765

BOUWBEDRIJF | TOTAALRENOVATIES | VERWARMING INSTALLATEUR | ELEKTRICIEN | DAKWERKER | SCHOONMAAKBEDRIJF